antero ajaveeb

Friday, September 29, 2006

kiusajad

Kõige suurem kiusaja on klassis Silvja. Ma kiusan ise ka , aga see pole vabandus kuna alati alustab Silvia. See kes teisena kõige rohkem kiusab on Katja. Cood bie.

Thursday, September 28, 2006

Kehaline

Mulle meeldib kehaline sellepärast, et see on õues. Kehalises on lahe rahvastepalli mängida. Kuigi mind visatakse mind kohe palliga välja. Kehaline on cool. Astalavista beibe.

Wednesday, September 27, 2006

Mulle meeldib töö õpetus ja kunsti õpetus. Seal on lahe kuna saab oma loomingut teha. Ma juba ootan, et oleks reede. Ma pean nüüd hakkama koju minema. Cood bye.

Tulevikukool

Sissejuhatus tulevikukooli plaan, 10 aastat edasi.
Maja on kolmekorruseline. Kolmandal korrusel on rõdud. Maja on mettalist ja hõbe hall. Jõgi on ümber ja on ka botaanikaaed. Ained on: füüsika, keemja, emakeeletund, tehnoloogja ja laskmine.
iga ühel on puust elegantne laud paljude sahtlitega ja kõigil on oma läptop ja oma tuba vannitoaga ja Wc ga.
Vahetund kestab1 tund ja saab oma tuppa sööki tellida.

Tuesday, September 26, 2006

Ringid.

Ma käin arvuti ringis. Me teeme igasugu asju arvuti ringis. Me teeme seal filme ja pilte. Arvuti ring on kolmapäeval kell kolm. Be cool.

Monday, September 25, 2006

Täna sööklas oli halb toit millest ma ei võtnud hampsugi. Ootasin paar minti ja viskasin ära. Mul oli kunagi sjuke kogemus , et sõin lasteajas kalasuppi ja ooksendasin kõik välja. Ma ei saa aru kuidas mõni saab süüa seda toitu. Goooooooooooood bye.

Wednesday, September 20, 2006

Nüüd ma pean jalad selga võtma ja bussi peale jõudma. Ma ei jõua kodus musta ega valget kodus teha kuna ma pean sõbra juurde minema. Minu päevad on loetud, kui ma sõbra juurde ei jõua. Mul jäi bussipeatus kahe silma vahele. Nüüd olen pigis pean jalad selga vötma ja ühe peatuse tagasi jooksma. Ma jooksin asja eest, teist taga täna on ju kolmapäev, aga minema pidin hoopis reedel minema.

Tuesday, September 05, 2006

Tere mul on igav ja ei tea mida teha. Tahaks koju juba, aga ma küsisin juba õpetaja käes kas ma võin arvutis kirju saata. Tahaks juba suur olla ma ei tea miks aga tahan lihtsalt. Ma mõtlen
praegu mida kirjutada. Tahaks koju minna ja legodest midagi suurt ehitada ja,siis mängima hakata.

Monday, September 04, 2006

ma tahaks et koolis oleks vähem tunde.Ja, et esmaspäeval ei oleks kahka esimene tund ,sest mul jalad valutavad. Ma tahaks et oleks juba reede , siis saan sugulase juurde minna ja leiutama hakata koos oma sugulasega.ja ma tahaks suurena hakata oma firmat koos oma sugulasega juhtima.Ma tahaks endale ka mini bike good bye.